Välkommen till Mälarstadens Trafikskola i Västerås!

Västerås Trafikskola är en relativt nystartad trafikskola, centralt belägen i Västerås. Vi startade upp vår verksamhet i mars 2014, i våra trevliga lokaler i Kopparlunden. Våra erfarna lärare står redo att ta dig med på en trygg resa mot körkort, där stor vikt läggs på det personliga mötet med varje enskild kund.

All körutbildning sker i våra nya Volvo V40. Innan du kan börja övningsköra behöver du en giltig legitimation och körkortstillstånd. Mer information om körkortstillstånd och ansökningsblankett finns på www.korkortsportalen.se

Västerås är en lagom stor stad att ta körkort i och en bra förberedelse även för dig som ska köra i en storstad med ditt nytagna körkort.Vi vänder oss till alla kundgrupper, både nybörjare eller du som övningskört en del innan är välkomna! Vi skräddarsyr utbildningen efter just dina behov. Vi erbjuder också intensivkurs, med eller utan boende.

Vi erbjuder utbildning på både personbil, mc och moped. På vår hemsida kan du se aktuella datum för teorikurs, teorilektioner, Riskutbildning 1  och handledarkurs. Riskutbildning 2 bokar vi in när du kommit i slutet av din körutbildning.

Övningskör du med egen handledare så går det bra att varva utbildningen med körlektioner hos oss. Din handledare är då välkommen att följa med på din körlektion för att observera och få tips inför den fortsatta övningskörningen hemma. Eftersom läraren för löpande anteckningar under körlektionerna via sufrplatta, så kan du och din handledare i lugn och ro logga in påwww.elevcentralen.se hemma och se vad du behöver träna mer på. När du är redo att köra upp hjälper vi dig att boka teoriprov och körprov på Trafikverket.

Vår intensivkurs, som vi erbjuder för personbil och mc, har snabbt blivit populär bland både västmanlänningar och kunder längre ifrån. Vårt centrala läge - nära centrumkärnan, centralstationen och TaInn Hotell som vi samarbetar med, gör att du kan maxa din vistelse här med studier, bekvämt boende med frukost och om du får tid över  - också utforska vår trevliga stadskärna. Du har också ett gyllene tillfälle att upptäcka Västerås nya stolthet,  actionbadet Kokpunkten, som ligger 10 minuters promenad från både TaInn Hotel och stationen. Till Västerås tar du dig till exempel från Stockholm på endast 55 minuter med tåg och med direktbuss från Uppsala.

 

KONTAKTA OSS